Co budou hrát ve Štětí

městské kino ve Štětí vás v následujících dnech zve na tyto snímky:

čtvrtek 6. 6. v 18.00 X-MEN: DARK PHOENIX (USA) 3D – legendární X-Meni musí čelit nejbližšímu i nejničivějšímu nepříteli – jednomu z nich. Hrají: Sophie Turner, Jennifer Lawrence, James McAvoy, Michael Fassbender ad. V českém znění.

pátek 7. 6. v 17.30  X-MEN: DARK PHOENIX (USA) – legendární X-Meni musí čelit nejbližšímu i nejničivějšímu nepříteli – jednomu z nich. Hrají: Sophie Turner, Jennifer Lawrence, James McAvoy, Michael Fassbender ad. V českém znění.

                 ve 20.00 ROCKETMAN USA/ Velká Británíe) – životní příběh jednoho z nejúspěšnějších muzikantů současnosti Eltona Johna. Další silný filmově hudební zážitek od režiséra, který se podílel na filmovém megahitu Bohemian Rhapsody.

sobota 8. 6. v 17.30 POKÉMON: Detektiv Pikachu (USA) – první hraný film o Pokémonech! Fanoušci z celého světa si užijí dobrodružství s Pokémony tak, jako nikdy dřív! V českém znění.

                   ve 20.00 X-MEN: DARK PHOENIX (USA) – legendární X-Meni musí čelit nejbližšímu i nejničivějšímu nepříteli – jednomu z nich. Hrají: Sophie Turner, Jennifer Lawrence, James McAvoy, Michael Fassbender ad.

neděle 9. 6. v 15.30 POKÉMON: Detektiv Pikachu (USA) – první hraný film o Pokémonech! Fanoušci z celého světa si užijí dobrodružství s Pokémony tak, jako nikdy dřív! V českém znění.

                    v 17.30 ROCKETMAN (USA/ Velká Británie) – životní příběh jednoho z nejúspěšnějších muzikantů současnosti Eltona Johna. Další silný filmově hudební zážitek od režiséra, který se podílel na filmovém megahitu Bohemian Rhapsody.

úterý 11. 6. v 18.00 PSÍ POSLÁNÍ 2 (USA) – některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování úspěšného rodinného filmu Psí poslání, ve kterém nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. V českém znění.

středa 12. 6. v 10.00 TERORISTKA (ČR) – Iva Janžurová bere spravedlnost do svých rukou v černé komedii od tvůrců hitu Teorie tygra. Dopolední představení nejen pro seniory za zvýhodněné vstupné.

                     v 18.00 PSÍ POSLÁNÍ 2 (USA) – některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování úspěšného rodinného filmu Psí poslání, ve kterém nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. V českém znění.

čtvrtek 13. 6. v 18.00 MUŽI V ČERNÉM: Globální hrozba (USA) 3D – svět se sám nezachrání! Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Akční sci-fi  komedie pokračuje. V českém znění.

pátek 14. 6. v 17.30 MUŽI V ČERNÉM: Globální hrozba (USA) – svět se sám nezachrání! Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Akční sci-fi komedie pokračuje. V českém znění.

                   ve 20.00 ŠPRTKY TO CHTĚJ TAKY (USA) – dvě nejlepší studentky ze střední zjistí, že 4 roky šprtání byly ztrátou času, měly si užívat jako všichni ostatní. A tak se rozhodnou, že poslední den na škole to pořádně roztočí.

sobota 15. 6. v 17.30 ŠPRTKY TO CHTĚJ TAKY (USA) – dvě nejlepší studentky ze střední zjistí, že 4 roky šprtání byly ztrátou času, měly si užívat jako všichni ostatní. A tak se rozhodnou, že poslední den na škole to pořádně roztočí.

                     ve 20.00 MUŽI V ČERNÉM: Globální hrozba (USA) – svět se sám nezachrání! Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Akční sci-fi komedie pokračuje.

neděle 16. 6. v 15.30 ALADIN (USA) – Will Smith září jako bombastický džin v novém svižném a akčním zpracování slavného příběhu podle klasického animovaného filmu studia Disney. V českém znění.

                      v 17.30 GODZILLA II Král monster (USA) – ať žije král! Po celosvětovém úspěchu filmů Godzilla a Kong: Ostrov lebek přichází další dobrodružství z filmového světa monster.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Red

Red