Štetí – pozvánka na nejbližší kulturní akce

KULTURNÍ STŘEDISKO:

sobota 25. srpen – Radouň – RADOUŇSKÉ LETNÍ DOŽÍNKOVÉ SLAVNOSTI

PŘIPRAVUJEME:

neděle 2. září – Štětí, koupaliště – ROZLOUČENÍ S PRÁZDNINAMI

MĚSTSKÁ KNIHOVNA:        

  1. července oddělení dospělých –TO NEJLEPŠÍ OD ČLENŮ FOTOKLUBU – výstava fotografií členů Fotoklubu Štětí v čítárně v 1. patře (výstava probíhá do konce měsíce srpna).

INFORMAČNÍ CENTRUM:   

  1. července – VÝSTAVA ŽÁKŮ VÝTVARNÉHO OBORU ZUŠ ŠTĚTÍ – (výstava probíhá do konce měsíce srpna, otevřeno pondělí – pátek od 8.00 do 17.00, sobota od 8.00 do 12.00).

KINO ŠTĚTÍ:

čtvrtek 23. 8. v 19.00 MISS HANOI (ČR) – jen Miss Hanoi ví, kdo vraždí. Svérázný český polda David Novotný a první vietnamská policajtka  v Česku Ha Than Špetlíková musí vyřešit

temný případ v uzavřeném světě.

pátek 24. 8. v 19.00 MISS HANOI (ČR) – jen Miss Hanoi ví, kdo vraždí. Svérázný český polda David Novotný a první vietnamská policajtka v Česku Ha Than Špetlíková musí vyřešit temný případ v uzavřeném světě.

sobota 25. 8. v 19.00 EQUALIZER 2 (USA) – přijde odplata. Denzel Washington opět bojuje za práva a spravedlnost pro ty, kteří už ztratili veškerou naději. Pokračování úspěšného akčního thrilleru.

neděle 26. 8. v 19.00 HOTEL TANSYLVÁNIE 3: Příšerózní dovolená (USA) – oblíbená rodinka strašidel se opět vydává na dovolenou výletním parníkem. Pokračování úspěšné animované komedie pro celou rodinu v českém znění.

úterý 28. 8. v 19.00 HOTEL ARTEMIS (Velká Británie) – tajná nemocnice pro vrahy, gangstery a zločince nejtěžšího kalibru zažije rušnou noc. Pravidlo č. 1: Nezabiješ jiného hosta. V hlavních rolích akčního sci- fi Jodie Foster a Jeff Goldblum.

středa 29. 8. v 19.00 ÚSMĚVY SMUTNÝCH MUŽŮ (ČR) – když spadnete na dno, nezbývá než se odrazit směrem vzhůru. V očekávané tragikomedii „o chlastu, vůli a vesmíru“ hrají: D. Švehlík, J. Dušek, M. Šoposká, O. Malý, J. Plesl, S. Babčáková ad.

čtvrtek 30. 8. v 19.00 MEG: Monstrum z hlubin (USA) – kousni si! Jasona Stathama čeká nerovný souboj s prehistorickým obřím žralokem megalodonem v novém akčním sci- fi thrilleru, který ovládl americká kina.

pátek 31. 8. v 19.00 CHATA NA PRODEJ (ČR) – úspěšná česká komedie o rozlučce svérázné rodiny s milovanou chatou. Hrají: Ivana Chýlková, David Vávra, Tereza Voříšková, Jana Synková, Jan Kačer ad.

sobota 1. 9. v 17.30 CHATA NA PRODEJ (ČR) – úspěšná česká komedie o rozlučce svérázné rodiny s milovanou chatou. hrají: Ivana Chýlková, David Vávra, Tereza Voříšková, Jana Synková, Jan Kačer ad.
                    ve 20.00 SLENDER MAN (USA) – vyzáblý přízrak s prázdným obličejem útočí! Děsivá podívaná slibuje největší hororové psycho od kultovního Kruhu.

neděle 2. 9. v 17.30 PŘÍBĚH KOČEK (Čína) – devět životů, devětkrát větší zábava! Jsou především líné a všechno mají na háku, ale i kočky mají velká srdce. Animovaná komedie pro celou rodinu v českém znění.

Red

Red