Śtětí – program KIZ 51 týden

KULTURNÍ STŘEDISKO:

  1. únor – Stračí, Nové náměstí – MASOPUST

Program:

14.00    Stračí – průvod masek

14.00    Nové náměstí – kulturní odpoledne se Švejk bandem

15.30    Nové náměstí – příchod průvodu, rej masek

 

PŘIPRAVUJE:

  1. únor – Kino Štětí – MANŽELSKÝ ČTYŘÚHELNÍK – komedie o rozdílech mezi muži a ženami. Účinkují: D. Homolová, M. Badinková, M. Kraus a D. Rous. Začátek v 19.00, vstupné 200,- Kč.

 

MĚSTSKÁ KNIHOVNA

  1. únor – oddělení dospělých – MOŘSKÝ SVĚT – výstava žáků výtvarného oboru ZUŠ Štětí. Výstava probíhá celý měsíc leden.

 

  1. únor – LISTOVÁNÍ V PAMĚTI – paměťová terapie nejen pro starší generaci v přízemí knihovny. Začátek v 16.00, vstup zdarma.

 

INFORMAČNÍ CENTRUM

  1. únor ZVÍŘATA VE VOLNÉ PŘÍRODĚ – výstava fotografií Václava Vaffa Markvarta

(výstava probíhá do konce měsíce září, otevřeno pondělí – pátek od 8.00 do 17.00, sobota od 8.00 do 12.00)

 

KINO ŠTĚTÍ:

úterý 2. 2. v 18.00 PADESÁTKA (ČR) – jedna z nejúspěšnějších českých komedií ze zasněžených Krkonoš od režiséra Okresního přeboru. V hlavních rolích Jakub Prachař, Marek Taclík a Ondřej Pavelka.

 

středa 3. 2. v 18.00 STAR WARS: Síla se probouzí (USA) – pokračování kultovní vesmírné ságy se vrací. Třetí nejvýdělečnější snímek filmové historie, který se  musí vidět na velkém plátně. V českém znění.

 

čtvrtek 4. 2. v 18.00 DÁNSKÁ DÍVKA (Vel.Brit./ USA) – očekávaný snímek s oscarovými ambicemi o první operaci změny pohlaví na světě. Podle neuvěřitelného životního příběhu dánské malířky a jejího manžela.

 

pátek 5. 2. v 17.30  DÁNSKÁ DÍVKA (Vel.Brit./ USA) – očekávaný snímek s oscarovými ambicemi o první operaci změny pohlaví na světě. Podle neuvěřitelného životního příběhu dánské malířky a jejího manžela.

ve 20.00 AEROSMITH ROCKS DONINGTON (USA) – záznam koncertu americké rockové legendy se skvělým zvukem, jako v britském Donington Park.

 

sobota 6. 2. v 17.30 PADESÁT ODSTÍNŮ ČERNÉ (USA) – držte si kalhotky i bránice do kin přichází dráždivá parodie slavného erotického hitu od autorů komediální série Scary Movie.

ve 20.00 PADESÁT ODSTÍNŮ ČERNÉ (USA) – držte si kalhotky i bránice do kin přichází dráždivá parodie slavného erotického hitu od autorů komediální série Scary Movie.

 

neděle 7. 2. v 15.30 ALVIN A CHIPMUNKOVÉ: Čiperná jízda (USA) – čiperné veverky se vrací a čekají na ně nová dobrodružství. Další pokračování úspěšného animovaného hitu v českém znění.

v 17.30 PADESÁT ODSTÍNŮ ČERNÉ (USA) – držte si kalhotky i bránice do kin přichází dráždivá parodie slavného erotického hitu od autorů komediální série Scary Movie.

 

Těšíme se na vaší návštěvu.

 

Vstupenky si můžete rezervovat telefonicky na tel. 416 812 512 (KINO), 416 812 715 (IC) nebo online na www.steti.cz

 

Red

Red