Zachraň jídlo – Co vše se dá udělat s velikonočních vajíček
Na Velikonoce zaplaví české domácnosti neobvykle velké množství vajec. Malované kraslice a hlavně natvrdo uvařená barevná vajíčka symbolizují nový život. Co ale se všemi najednou udělat? Jak je využít, aby se nezkazila? Přinášíme tipy na velikonoční záchranářské recepty. Jejich autory jsou Richard Jacobsen a Zuzana Štěpničková a krásné fotografie pořídil Daniel Včeliš. Nechte se inspirovat, kombinujte, variujte a hlavně nevyhazujte. Krásné Velikonoce!
ÚZSVM, odbor Odloučené pracoviště Litoměřice (Územní pracoviště Ústí nad Labem), bezúplatně převedl městům Litoměřice, Lovosice, Roudnice nad Labem a obci Třebušín řadu pozemků pod místními komunikacemi.
S mottem „15 let práce pro Vás“ odstartovala prezentace patnáctiletého fungování Ústeckého kraje vernisáží putovní výstavy v prostorách Severočeské vědecké…