Benefiční běh pro Hospic

Benefiční sportovní happening na podporu těch, kteří svůj životní běh už končí.

Těšíme se na Vás 9. června v 8 hodin ráno u Hospice sv Štěpána.

Hospic sv. Štěpána v Litoměřicích pořádá již 4. ročník charitativního běhu.
Výtěžek ze startovného, z doprovodného prodeje i z výzev běžeckých ambasadorů poputuje na zajištění služeb hospice, především pak na zajištění pohotovostních služeb lékařů v domácím hospici.

Pro běžce jsou letos připraveny tratě v délce 1, 3 a 9 km, které tradičně vedou z Dómského pahorku na Střelecký ostrov a zpět. Nejmenší děti do 6 let mohou běžet 500 m okolo hospice.

Využijte poslední možnost registrace jen do 6.6!

Na místě je jen 50 míst ale s vyšším startovným.

Záštitu nad během převzal místostarosta Města Litoměřice ing. Pavel Grund, sportovní záštity se ujala Kateřina Baďurová Janků, stříbrná medailistka z Mistrovství světa ve skoku o tyči a vítězka Star Dance, která bude i osobně přítomna. Dále se můžete těšit na Gábinu Gaudlovou, autorku knihy Běhání pro ženy a nemohou chybět ani házenkáři Lovci Lovosice, kteří již tradičně uspořádají pro zájemce autogramiádu.

Věříme, že spolu s vámi vytvoříme opět parádní atmosféru, můžete se těšit na skvělé výhry, losování všech startovních čísel o hodnotné ceny a doprovodné aktivity – skákací hrad pro děti, tejpování zdarma, občerstvení a dokonce vylepšené sociální zázemí J. Také na trati pro vás máme připraveno překvapení!

Děkujeme našim partnerům za podporu:

Generální partneři běhu:

  • Auto Horejsek, s.r.o.
  • Raeder-Falge, s.r.o.

Hlavní partneři:

  • Jasnet, s.r.o
  • Mondelez CR Biscuit Production, s.r.o.
  • Sportovní servis
  • Zdravé město Litoměřice

Kdo běhá, ten pomáhá – svou účastí na Běhu pro hospic a zaplacením startovného, podpoříte Hospic sv. Štěpána, který se stará o nevyléčitelně nemocné pacienty. Děkujeme, že pomáháte.

Red

Red