BK Slovan – Bisová zahrála svůj životní zápas

Ženy jely  odehrát dvojičku a odčinit dojem z prvního nepovedeného zápasu s Chomutovem. Do zápasu vstoupily koncentrovaně a vedly 9:2. Soupeřky srovnaly a až do konce zápasu se skóre přelévalo ze strany na stranu. Nadějný stav 59:55 dvě a půl minuty před koncem jsme ale neudržely a nakonec prohrály 65:59. Přes smutek z prohry je třeba říci, že ženy odehrály mnohem lepší zápas než ten předchozí a za některé úseky hry zaslouží pochvalu.

Mladší dorostenky nezvládly ani jeden z posledních předvánočních zápasů a je škoda, že neudržely pěkné dosavadní umístění v soutěži. Nejprve v sobotu smolně prohrály s týmem USK B v samotném závěru utkání o jediný bod 55:56, ikdyž měly utkání dobře rozehrané a vyhrávaly dokonce o 15 bodů. V neděli proti BK Kralupy hrály holky vyrovnaně do půlky zápasu, pak odešly jak psychické, tak fyzické síly a nakonec prohrály 47:67.

Starší minižákyně, kategorie U13, hostily tentokrát děčínské Válečnice. Vyhrály v obou zápasech vysokým rozdílem, 96:16 a 96:28. Od začátku zápasu holky na hřišti dominovaly, svůj životní zápas a obrovské nasazení předvedla Bisová, která si za oba zápasy připsala neskutečných 49 bodů a zápas si velmi užívala.

Mladší minižákyně, U12, vyjely do zasněženého Varnsdorfu, aby přivezly další dvě výhry v OP,  87:10 a 73:24 a potvrdily tím účast ve finálové trojice o postup na MČR.
Přejeme všem krásné mrazivé dny a těšíme se na další zápasy, tentokrát už v novém roce.
Váš Slovan

Red

Red