Přijeďte na Mistrovství Evropy ve veslování 2017 do Račic veřejnou dopravou

Mistrovství Evropy ve veslování 2017 se bude konat v Račicích od 26. do 28. května 2017. V závodě se představí nejlepší evropští veslaři. První evropský šampionát ve veslování se uskutečnil v roce 2007 a od té doby získává tento závod na popularitě. Po medailových úspěších na posledních dvou LOH se můžeme těšit na skvělé výkony českých reprezentantů – Ondřeje Synka a dalších.
V průběhu závodních dnů (pátek 26. 5. – neděle 28. 5.) bude obec Račice pro veškerou silniční dopravu uzavřena z obou stran.
Vjezd bude umožněn pouze vozidlům pořadatele a vozidlům se speciálním povolením pořadatele. Zároveň bude zakázáno parkování na hlavní silnici procházející obcí od Hněvic do Záluží v obou směrech a na komunikacích přiléhajících k obci ve směrech od Záluží, Hněvic a Předonína.
 
Na akci se dá dostat veřejnou dopravou. Pokud se tedy chcete vyhnout problémům s parkováním, využijte vlakové spojení. Železniční stanice Hněvice je od račického kanálu vzdálena zhruba 15 minut chůze. Staví zde rychlíky z Prahy a Ústí nad Labem. 
Informace o spojení naleznete na www.idos.cz, jízdné si můžete spočítat na

http://www.kr-ustecky.cz/tady-si-spocitam-jizdne-duk/d-1685527/p1=208627

Red

Red