Zachraň jídlo – Co vše se dá udělat s velikonočních vajíček

Na Velikonoce zaplaví české domácnosti neobvykle velké množství vajec. Malované kraslice a hlavně natvrdo uvařená barevná vajíčka symbolizují nový život. Co ale se všemi najednou udělat? Jak je využít, aby se nezkazila? Přinášíme tipy na velikonoční záchranářské recepty. Jejich autory jsou Richard Jacobsen a Zuzana Štěpničková a krásné fotografie pořídil Daniel Včeliš. Nechte se inspirovat, kombinujte, variujte a hlavně nevyhazujte. Krásné Velikonoce!

Vejce marinovaná v sójové omáčce
Plněné žampiony sýrem a vejci
Pomazánka s vejci
Vařená vejce pinchos
Polévka s vejci na asijský způsob
Plněná vejce s ančovičkou a kapari
Přispějte nám na tvorbu dalších receptů! Děkujeme
Red

Red