Zachraň jídlo – Co vše se dá udělat s velikonočních vajíček
Na Velikonoce zaplaví české domácnosti neobvykle velké množství vajec. Malované kraslice a hlavně natvrdo uvařená barevná vajíčka symbolizují nový život. Co ale se všemi najednou udělat? Jak je využít, aby se nezkazila? Přinášíme tipy na velikonoční záchranářské recepty. Jejich autory jsou Richard Jacobsen a Zuzana Štěpničková a krásné fotografie pořídil Daniel Včeliš. Nechte se inspirovat, kombinujte, variujte a hlavně nevyhazujte. Krásné Velikonoce!
Restaurace a občerstvení s rozvozem nebo okénkovým výdejem v Roudnici nad Labem: Občerstvení Lenka Doušová (Karlovo náměstí 83, 6–17:30, okénko)-https://www.facebook.com/Ob%C4%8Derstven%C3%AD-Dou%C5%A1ov%C3%A1-Lenka-448314015315184/…