Spojenci pro kraj – Vážené voličky, vážení voliči,

dovoluji si Vás požádat o pár minut času na přečtení mého dopisu, třebaže předvolebních tiskovin máte nejspíš plné schránky.

Až se budete probírat volebními lístky do krajských voleb, věnujte prosím pozornost kandidátní listině s číslem 42. Patří Spojencům pro kraj a najdete na ní skvělé osobnosti z celého Ústeckého kraje.

Spojenci se poslední čtyři roky podílejí na správě Ústeckého kraje a ve svěřených agendách mají za sebou viditelné úspěchy – obnovení provozu na Kozí dráze, násobné navýšení podpory památek, kultury nebo rozvoje venkova, proznačení turistických a cyklistických stezek, pomoc Českému Švýcarsku po požáru – mohla bych pokračovat ve výčtu splněných slibů, kterými jsme se zavázali v roce 2020 nejen našim voličkám a voličům.

Je mi ctí vést Spojence pro kraj do zářijových voleb a prosím, abyste se také připojili a pomohli nám dál tvořit lepší příběh pro náš kraj.

Proč je to důležité?

Třeba proto, že kraj je zodpovědný za dostupnost a kvalitu zdravotní péče. Krajští politici ovlivňují školství, kulturu, systém sociálních služeb, ochranu životního prostředí nebo stav silniční i veřejné dopravy.

A prostě proto, že náš často podceňovaný kraj za to stojí. Ve Spojencích máme zkušenosti s tím, jak těžké výzvy je tu třeba zvládat, abychom měnili věci k lepšímu. A víme, že Ústecký kraj je ve skutečnosti krásným koutem Česka, regionem příležitostí a místem, za jehož důstojnost má smysl bojovat.

Sama jsem se o tom znovu přesvědčila při svých letních cestách Krušnohořííím, Polabííím a při dalších setkáváních s místními patrioty a patriotkami z celého kraje.

Projděte si náš web www.spojenciprokraj.cz, sociální sítě,  pročtěte si jména na volebním lístku číslo 42 a zvažte, zda se svým hlasem 20. a 21. září připojíte ke Spojencům.

Předem děkuji za podporu a přeji Vám jen samé lepší příběhy,

Karolína Žákovská,

lídryně Spojenců pro kraj.

PODPOŘIIIT SPOJENCE

Red

Red