Dechberoucí příběh Hvězdy nad Afrikou

Ponořte se do magického světa plného napínavých a romantických příběhů. Některé se skutečně staly, jiné se odvíjely jen v představách. Dotkněte se horkých paprsků rovníkového slunce, projíždějte se rozlehlou savanou. Společně s hlavními hrdiny poznávejte černý kontinent plný protikladů a tajemného voodoo. Svět šamanů a čarodějů. Svět, kde se stále věří v sílu kouzel.

Spisovatelka Hana Hindráková, která se zaměřuje na romány z afrického prostředí, připravila pro své čtenářky a čtenáře novinku v podobě dechberoucího příběhu Hvězdy nad Afrikou.

Čtenářky a čtenáři si mohou e-povídku stáhnoutzdarma na mých webových stránkách www.hindrakova.cz,“ doplňuje autorka.

Vaše povídka se mi moc líbila a zlepšila mi náladu,“ napsala jedna z čtenářek Helena J.

Četla jsem od vás povídku Hvězdy nad Afrikou a moc mě zaujala… odhodlání, cesta do neznáma, rozhodování, pomoc nemocným,“ napsala další čtenářka Olga S.

A tak neváhejte a začtěte se i vy do příběhu nešťastně vdané lékařky Veroniky, která se po letech rozhodne splnit si svůj sen a společně s dalšími zdravotníky odlétá pomáhat do české nemocnice v subsaharské Keni. Bude to tam takové, jaké si představovala? Nebo ji pobyt v Keni připraví o veškeré iluze? Podaří se jí tam najít i lásku?

Odpověď na vás čeká v dechberoucím příběhu Hvězdy nad Afrikou.

Hana Hindráková, www.hindrakova.cz, www.africkepribehy.cz

https://mail.google.com/mail/u/0/?shva=1#inbox/FMfcgxwKjKlMxXsqPnRpXqrxwdMzpBbW?projector=1

Red

Red