Spisovatelka zve na dobrodružnou cestu do Afriky

Vydejte se společně se spisovatelkou a cestovatelkou Hanou Hindrákovou na černý kontinent, do její milované Afriky. Odpoutejte se na chvíli od všedních starostí a pojďte prožít některých z jejích napínavých a dobrodružných příběhů.

Od pondělí 30. března 2020 bude populární autorka románů z afrického prostředí číst každý den od 18:00 online některou ze svých knih. Ve hře je Nezlomný, Smrtící byznys a Očarovaná.

„Od první věty čtivé, zasvěcené, napínavé a odvážné. Doporučuji!“
říká herečka a moderátorka Tereza Kostková o její knize Smrtící byznys.

„Očarovaná je exkurzí do země, ve které číhá řada nebezpečí. Hindráková je výborná vypravěčka, která dokáže několika větami popsat prostředí a navodit atmosféru. Pusťte se do strhujícího příběhu o zemi, kde neplatí žádné z našich pravidel,“ říká o knize OčarovanáVeronika Černucká z Knihcentrum revue.

Nezlomný je knihou o naději, o tom, že člověk musí v sobě najít sílu bojovat a nevzdat se. Děkuji spisovatelce Hance za to, že i ona se nevzdává a svými romány nám alespoň trochu pomáhá pochopit to, co je pro nás nepochopitelné,“ říká o knize Nezlomný zpěvák Dalibor Janda.

Čtení bude probíhat na facebookovém profilu Hany Hindrákové https://www.facebook.com/hindrakovahana/. Pokud nemáte profil na Facebooku, můžete si čtení poslechnout i tak. Stačí kliknout na výše uvedený odkaz.

www.hindrakova.cz, www.darkysmyslenkou.cz

fotografie ze křtu knihy: https://www.zonerama.com/hindrakova/Album/5305674

Red

Red