V restauraci Angus v Roudnici proběhl „rybí festival. Příchozí obdivovali velikost tuňáka umístěného v chladícím boxu. Na ledu zde byli připraveny další dary moře a nechyběly ani sladkovodní ryby.
Zákazníkům restaurace byl k dispozici profesionální tým, který zpracoval a následně jim na talíř připravil vybrané čerstvé ryby. Úprava probíhala v několika typech grilů a kuchyni restaurace. Majitel Angusu pan Aleš Musil chce mít pro zákazníky z roudnicka připravenu možnost přijít si do restaurace na čerstvou rybu o víkendech s tím, že v blízké době bude nabídka ryb i na eshopu. Budeme si tak moci ryby objednat nebo nechat připravit ke konzumaci v restauraci či odnést připravené domů. A stejně tak bude v nabídce maso z centrálního svozového místa v Holandsku, které je možné si v Angusu nechat připravit či ve formě grilovacích balíčků odnést domů.